De afsluittechniek® bij watervrije urinoirs

De afsluittechniek ​bij watervrije urinoirs die wij toepassen is uniek en revolutionair. Behalve dat de levensduur alle verwachtingen overtreft, onderscheidt deze techniek zich van elk ander systeem​!  ​De urine vloeit direct en voor 100% af in de afvoer. Er blijft geen ​urine achter in het urinoir. 

Urinesteen is verleden tijd​.

UriNed kan met deze afsluittechniek een optimale en een probleemloze werking van haar watervrije urinoirs ​garanderen​!
In combinatie met de door ons ontwikkelde reiniger zijn zelfs verstoppingen en de vorming van urinesteen verleden tijd.

Met deze afsluittechniek blijft uw sanitaire ruimte gegarandeerd fris en hygiënisch. ​Verfrissende kunstgrepen zoals geurmaskeerders, zijn in het geheel overbodig.

frisse en hygiënische sanitaire ruimte

De afsluittechniek functioneert volledig:

  • zonder gebruik van extra hulpmiddelen;
  • zonder chemische toevoegingen;
  • zonder geurblokken;
  • zonder geurmatjes.

​Gebruik van chloor, azijn, etc., zijn geheel overbodig.

Bekijk de werking van de afsluiter.

Aanpassen watervrije urinoirs
van diverse aanbieders.

adapter voor aanpassen watervrij urinoir

​Voor diverse merken watervrije urinoirs is een maatadapter ontwikkeld. De maatadapter heeft een levensduur van 2 - 5 jaar. De adapter heeft als functie de afsluiter voor uw watervrij urinoir passend te maken. 

​​HYGIËNE speelt een belangrijke voorwaarde voor een gastvrij gevoel.

Het afsluitsysteem waarbij de urine direct en voor 100% in de afvoerleiding vloeit. Ook het gebruik van (chemische) vloeistoffen, geurblokken en geurmatten is bij deze afsluittechniek in het geheel overbodig. Na gebruik sluit de afsluiter de afvoer volledig af. Ook bovendruk of onderdruk in uw afvoerleiding heeft hier geen invloed op. De afsluittechniek functioneert optimaal in combinatie met de door ons geleverde reiniger die de urine perfect laat wegvloeien, zorgtdraagt voor een anti bacteriële laag op het oppervlak van het urinoir en bijdraagt aan een lange levensduur van de afsluiter. 
 ​Zie reiniging ...

​Het ontbreken van spoelranden bij watervrije urinoirs draagt enorm bij in de hygiëne en de vereenvoudiging van het dagelijks onderhoud.

Model 9000, dit watervrij urinoir is geschikt voor de levensmiddelen sector.

LEVENSDUUR

De afsluiter is extreem belastbaar en voldoet op een uitstekende manier aan de verwachtingen. Met een levensduur van 12.000 - 20.000 gebruiken is er zelfs sprake van een bijzonder hoog rendement.
De levensduur van de afsluiter is mede afhankelijk van de door ons aanbevolen reinigingsmethode.
Zie reiniging ...

​​ONDERHOUD

​Het onderhoud is minimaal en bestaat slechts uit het inspuiten van het urinoir zonder na te wissen. ​Dit is een uiterst eenvoudige handeling die iedereen in enkele seconden kan uitvoeren. Onderhoud door externe bedrijven is niet nodig. ​Eveneens het periodiek vervangen van de afsluiter is een eenvoudige handeling​ en neemt nauwelijks tijd in beslag​.
Snel, simpel en schoon.​
Zie reinigingsvoorschrift ...