Watervrije urinoirs aanpassen

Watervrije urinoirs aanpassen met de unieke en revolutionaire afsluittechniek van UriNed. Het aanpassen van uw huidige watervrije urinoirs is een uiterst eenvoudige handeling die in slechts enkele minuten kan worden uitgevoerd.
Met de maatadapter kunnen watervrije urinoirs van diverse aanbieders aangepast worden.

De maatadapter is noodzakelijk bij het geschikt maken van uw watervrije urinoirs voor een juiste plaatsing en optimaal functioneren van de afsluiter. Bij enkele urinoirs is een extra verlengstuk noodzakelijk welke de adapter ondersteunt, deze is bij de levering inbegrepen.

De maatadapter is leverbaar in 2 verschillende maatvoeringen (diameter).  De maatadapter is in de praktijk uitvoerig getest en heeft een levensduur van 2 - 5 jaar.

Het aanpassen van uw watervrije urinoirs is een vrij eenvoudige handeling welke weinig tijd in beslag neemt. U verwijderd de oude set, u maakt de, meestal sterk vervuilde, afvoeropening schoon, u plaatst de adapter en vervolgens  de afsluiter. ​(zie download informatie)​​​
Nadat uw urinoirs zijn aangepast is ook de reinigingsprocedure enorm vereenvoudigd.


UriNed, door Recron verkozen als de TOPleverancier van watervrije urinoirs, maakt de belofte waar en garandeert dat na het aanpassen, uw watervrije urinoirs probleemloos functioneren.

waterloos urinoir - watervrij urinoir - droog urinoir
watervrije urinoirs aanpassen

Voorbeeld van een aangepast urinoir.

aangepast watervrij urinoir