De afsluittechniek® voor watervrije urinoirs

Watervrij urinoir UriNed genomineerd voor FGNoviteitenprijs 2018

De afsluittechniek functioneert volledig:

  • zonder gebruik van extra hulpmiddelen;
  • zonder chemische toevoegingen;
  • zonder geurblokken;
  • zonder geurmatjes.

Gebruik van chloor, azijn, etc., is geheel overbodig. Alle verfrissende kunstgrepen​ om de ruimte fris te houden, zijn in het geheel overbodig geworden.

de unieke en revolutionaire afsluiter

​De urine vloeit direct en voor 100% af in de afvoer. Doordat tegelijkertijd met het gebruik van de door ons ontwikkelde reiniger een perfect afparel effect ontstaat, blijft er geen ​urine achter in het urinoir​.​ Na gebruik wordt de afvoer volledig afgesloten en uw sanitaire ruimte blijft fris en hygiënisch. Weinig of veel bezoekers, de afsluittechniek werkt altijd optimaal. UriNed kan met deze afsluittechniek en de door ons ontwikkelde reiniger een optimale en een probleemloze werking van haar watervrije urinoirs ​garanderen​!

Urinesteen is verleden tijd​.

In combinatie met de door ons ontwikkelde reiniger zijn verstoppingen en de vorming van urinesteen verleden tijd.​​

frisse en hygiënische sanitaire ruimte

Bekijk de werking van de afsluiter.

​​HYGIËNE speelt een belangrijke voorwaarde​

Het afsluitsysteem waarbij de urine direct en voor 100% in de afvoerleiding vloeit.  Na gebruik sluit de afsluiter de afvoer volledig af. ​Bovendruk of onderdruk in uw afvoerleiding heeft hier geen invloed op. 
Het ontbreken van spoelranden bij watervrije urinoirs draagt enorm bij in de hygiëne en de vereenvoudiging van het dagelijks onderhoud.
Het gebruik van (chemische) vloeistoffen, geurblokken en geurmatten is bij deze afsluittechniek ​geheel overbodig.
 ​Zie reiniging ...LEVENSDUUR

​De levensduur van de afsluiter is 12.000 - 20.000 gebruiken en overtreft daarmee alle verwachtingen. ​Er is er sprake ​van een bijzonder hoog rendement.​ De afsluiter is extreem belastbaar.​  
De levensduur van de afsluiter is mede afhankelijk van de door ons aanbevolen reinigingsmethode.
Zie reiniging ...

​​ONDERHOUD

​Het onderhoud is ​minimaal en bestaat slechts uit het inspuiten van het urinoir, zonder na te wissen. ​Dit is een uiterst eenvoudige handeling die iedereen in enkele seconden kan uitvoeren. Onderhoud door externe bedrijven is niet nodig. ​Eveneens het periodiek vervangen van de afsluiter is een eenvoudige handeling​ en neemt nauwelijks tijd in beslag​.
Snel, simpel en schoon.​

Zie reiniging ...

Aanpassen watervrije urinoirs van diverse aanbieders.

Voor diverse merken watervrije urinoirs is een maatadapter ontwikkeld. De maatadapter heeft een levensduur van 2 - 5 jaar. De adapter heeft als functie de afsluiter voor uw watervrij urinoir passend te maken.

Lees meer over het aanpassen van uw urinoirs