Model 9000 Glasvezel-kunststof

​Watervrij urinoir,​ waterloos urinoir​, droog urinoir​.

Hoogte:570 mm
Breedte:380 mm
Diepte:315 mm
Gewicht:4 kg
Snavelhoogte:650 mm
Afvoerhoogte:380 mm

De vorm is afgeleid van het keramische model 4000, dat is ontwikkeld van uit tientallen jaren ervaring. Deze vorm maakt het model spatvrij en is met name zeer eenvoudig in het onderhoud dat iedereen in enkele seconden kan uitvoeren .

Optisch gezien is dit watervrij urinoir van glasvezel / kunststof nauwelijks te onderscheiden van een keramisch urinoir. ​Het gewicht van 4 KG laat u twijfelen. Met behulp van een mal en volledig met de hand vervaardigd, bestaat dit model uit één geheel en altijd in een perfecte en identieke vorm​.

De combinatie van kunststof en glasvezel zorgen voor een ​​uitzonderlijk stabiel, quasi vandaalbestendig en ijzersterk urinoir.  De extra toevoeging van een in de glasvezel verwerkt specifiek steengruis, zorgt er voor dat de akoestiek tijdens het urineren gelijk is aan dat van een keramisch urinoir.

Het volledig gesloten oppervlak, gecombineerd met een oppervlakte verzegeling met gel coating, de unieke afsluittechniek die de urine direct en voor 100% direct in de afvoer laat vloeien en waarmee een probleemloos functioneren gegarandeerd kan worden, maken dit het meest hygiënische​ urinoir.

MODEL 9000 
is g​oedgekeurd en toegelaten voor de levensmiddelen sector 
door het Deutsches Institut für Bautechnik.
DIBt Zulassungsnummer: Z-53.5-496

Toelatingsnummer DIBt Deutsches Instutut für Bautechnik:  DIBt Zulassungsnummer: Z-53.5-496

Bij de levering is inbegrepen:

- Montagemateriaal
- 1 afsluiter per urinoir

- Reiniger concentraat​
(Zie tabel)

Aantal urinoirs
Reiniger
(liter)
1 - 2
1
3 - 5
2
6 - 10
3
11+
5

Let op:

Bij de levering van model 9000 is ​de aansluiting van het urinoir op de afvoer niet inbegrepen. Dit standaard onderdeel is bij elke bouwmarkt verkrijgbaar.

Ga naar Bestellen/Prijsopgaaf

​Model 9000 is leverbaar in meerdere RAL-kleuren.  Zie RAL-kleuren.​​​