Reiniging UriNed watervrij urinoir

URINESTEEN IS VERLEDEN TIJD

​Het reinigerconcentraat is door ons ontwikkeld, enkel en alleen voor het beheersen van urine.  De reiniger is hoofdzakelijk ​bedoeld voor het onderhouden van de afsluiter en afvoer en is een ​essentieel product willen wij de werking van het afsluitsysteem kunnen garanderen.
​De reiniger is toepasbaar op alle plaatsen die door urine worden bevuild zoals scharnierpunten van toiletbrillen, de vloer achter het toilet, etc.

- de sanitair reiniger wordt als concentraat geleverd.
-  Verdunning:  1 op 20
-  100% biologisch afbreekbaar:
-  bevat geen halogenen
-  bevat geen oplosmiddelen

Het toepassen van agressieve reinigingsmiddelen zoals ontkalkers en chloor die ook het sanitair beschadigen, is geheel verleden tijd.

Het gemiddelde verbruik per urinoir is:
bij 1x per dag reinigen (8-10x inspuiten)
ca. 0.7 - 1 liter per jaar.

Bij de bestelling van nieuwe urinoirs is bij de levering inbegrepen:

​​

Aantal urinoirs
Reiniger
(liter)
1 - 3
1
4 - 6
2
7 - 10
3
11+
5

O​NDERHOUD​

Het onderhoud is minimaal, het urinoir inspuiten en NIET nawissen.
Dit kan door iedereen in enkele seconden uitgevoerd worden.
​Het onderhoud van urinoirs is nog nooit zo eenvoudig en efficiënt geweest.
Onderhoudskosten zoals ontstoppen van syphons en leidingen, kapotte spoelers en lekkende drukknoppen komen geheel te vervallen.

Inspuiten en NIET NAWISSEN is een handeling die iedereen in enkele seconden kan uitvoeren, ​​ intensief onderhoud is verleden tijd.

Zie reinigingsvoorschrift

HYGIËNE​

Het waarborgen van de hygiëne is geen intensief en kostbaar onderhoudsproces meer.
Bij het door UriNed toegepaste afsluitsysteem vloeit de urine vloeit direct in de afvoer en er blijven geen urineresten achter in de openbare ruimte.
De afsluiter sluit de afvoer hermetisch af en het gebruik van een sifon is overbodig. De reiniger zorgt voor een optimale en lang aanhoudende hygiëne en geeft u de zekerheid van een frisse sanitaire ruimte.

Het ontbreken van spoelranden bij watervrije urinoirs draagt enorm bij in de hygiëne en de vereenvoudiging van het dagelijks onderhoud. Na enkele behandelingen met de reiniger vormt zich een gladde en anti bacteriële beschermlaag. Deze opgebouwde beschermlaag heeft een vuil afstotende functie en laat de urine volledig afvloeien.
De sanitair reiniger is inzetbaar op alle plaatsen die kwetsbaar zijn voor urine, zoals het onderhoud van wanden en de scharnierpunten van toiletbrillen die door urine vervuild kunnen raken.


Urinoirs met waterspoeling

Lees verder...

smerig watergespoeld urinoir

Bekende begripsomschrijvingen zijn:
watervrij urinoir - waterloos urinoir - droog urinoir
Niet te verwarren met waterarme urinoirs.