watervrije urinoirs aanpassen

​Uw watervrije urinoirs optimaal laten functioneren met de adapterset van UriNed

Met de maatadapter van UriNed kunnen uw huidige watervrije urinoirs ​aangepast worden. Het aanpassen van uw huidige watervrije urinoirs ​is een uiterst eenvoudige handeling die in slechts enkele minuten kan worden uitgevoerd.

De maatadapter is noodzakelijk bij het geschikt maken van de afvoer uw watervrij urinoir voor een juiste plaatsing en optimaal functioneren van de afsluiter. Bij enkele urinoirs is een extra verlengstuk noodzakelijk welke de adapter ondersteunt, deze is bij de levering inbegrepen.

De maatadapter is leverbaar in 2 verschillende maatvoeringen (diameter).  De maatadapter is in de praktijk uitvoerig getest en heeft een levensduur van 3 - 5 jaar.

(zie download informatie)​​​

Het systeem is zonder adapter toepasbaar bij:
​System Ernst, Urinowa, B & L en alle andere modellen met een drainagediameter van  85 mm +/- 1,5 mm en een hoogte van 105 mm. De Afsluiter werd in 2011 getest door het Fraunhofer-instituut in München.

Voor watervrije urinoirs van de fabrikanten  Waterless, Falcon, Sinaqua of Hellbrok
is er de adapterset ​die de afvoer aanpast. De adapterset ​heeft een levensduur van ongeveer 3-5 jaar. We hebben ook adapters voor andere urinoir-modellen.​​

Voorbeeld van een aangepast urinoir.

watervrij urinoir aanpassen

​De complete set voor het aanpassen van uw watervrij urinoir bestaat uit:
- 1 adapter
- 1 afsluiter, standaard of plus-uitvoering.
​​
Prijs complete set excl. BTW:   €  78,70

​​​

Aantal urinoirs
Reiniger
(liter)
1 - 2
1
3 - 5
2
6 - 10
3
11+
5

Typeexcl. BTW
1080€38,50
1190€ 38.50
incl. extra ondersteuning



UriNed, leverancier van watervrije urinoirs, maakt de belofte waar en garandeert dat na het aanpassen, uw watervrije urinoirs probleemloos functioneren.