watervrije urinoirs aanpassen

Eindelijk!!
Een nieuwe en perfecte Afsluiting voor watervrije urinoirs van ​​Waterless, Sinaqua, Falcon of Hellbrok urinoirs.

De ​Afsluiter kan worden gebruikt in alle watervrije urinoirs met een drainagediameter van 85 mm +/- 1 mm zonder extra ​adapter. ​
​- Ernst Urinals
​- B&L
​- Urinowa

Om de afvoer bij watervrije urinoirs van andere fabrikanten passend te maken voor onze Afluiter®, hebben wij ​adapters ontwikkeld.
Waterless
- SinAqua
- Falcon
- Hellbrok

​​Dit zijn urinoirs met of zonder een ​spervloeistof of sifon en een afvoeropening met een diameter van ongeveer 115-119 mm. De ​Afsluiter® kan in al deze modellen worden gebruikt.
De meeste water​vrije urinoir​s in het verleden werden voorzien van een sifon of overlooppotje met een ​spervloeistof, die echter vaak hun effect verliezen in combinatie met reinigingsmiddelen of door simpelweg water spoelen​. Geurvorming zou moet worden vermeden door de vloeistof.
De Afsluiter® kan in al deze modellen worden gebruikt. U hoeft slechts één keer de adapter ​te gebruiken, die het afvoergat aanpast aan de sluiting.
Het gebruik van spervloeistof resulteerde vaak in een ontevreden resultaat. Ons watervrije ​afsluitsysteem​ werkt zonder enige spervloeistof. U kunt uw urinoir zonder water veel gemakkelijker bedienen met onze ​Afsluiter®.

De​ ​Afsluiter® werkt zonder spervloeistof en vereist geen staande urine. De urine wordt door de ​Afsluiter® direct in het kanaal geleid, ​het membraan dicht het kanaal af tegen geuren. ​De adapter is bedoeld voor alle urinoirs van ​van de fabrikant of aanduiding met Waterless, Falcon, Sinaqua en Hellbrok.

​De Afsluiter® heeft een levensduur van ongeveer 12.000-18.000 toepassingen en werkt veilig zonder chemicaliën of barrièrevloeistof.

​De Afsluiter®, nu voor de meest gangbare watervrije urinoirs!​

Waterless
SinAqua
Falcon
Hellbrok
of ​plasgoten.

U bespaart tijd en geld.

Met de ​Afsluiter® zijn uw watervrije urinoirs ​veilig tegen ongewenste geuren, zonder gebruikmaking van​ een kostbare ​spervloeistof.
Nadat u de adapter eenmaal heeft geïnstalleerd, is alleen de Afsluiter® periodiek te vervangen​. De ​Afsluiter® werkt op ​membraanbasis en is volledig betrouwbaar zonder enige ​spervloeistof of chemicaliën.
Het belangrijkste accessoire voor watervrije urinoirs, de Afsluiter®, vervangt de sifon​​ en functioneert met het principe ​van een membraan en sluit de watervrije urinoirs af ​tegen ongewenste geuren.

Onze Afsluittechniek wordt momenteel beschouwd als de beste afsluiting voor watervrije urinoirs. Het extreem duurzame ​membraan zorgt ervoor dat de urine snel wordt afgevoerd en voorkomt op een veilige manier geuren uit de leidingen. De levensduur ​van beide modellen is ongeveer 12 tot 18 duizend gebruiken.

De Afsluiter Plus® is ontworpen voor extreem hoge gebruikersvolumes in een korte tijd, bijvoorbeeld de pauze in bioscopen, theaters, scholen, universiteiten, etc.​

​Het is de optimale ​afsluiting voor alle watervrije urinoirs. ​Met name voor alle urinoirs geleverd door de fabrikant System-Ernst tot 2011. Deze werden meestal alleen aangeboden met een onderhoudscontract.

Met de ​Afsluiter® krijg je zonder meerkosten een vrijwel een ​perfect rioolventilatiesysteem. De sluitingsklep functioneert als een ​membraan. Zodra zich onderdruk in de pijpleiding ontwikkelt, kan lucht via de ​Afsluiter® worden aangezogen. In het geval van overdruk in de afvoerleidingen sluit ​het membraan het kanaal veilig en volledig af.
Er is geen sprake van resterende urine ​in het urinoir, zoals bekend is bij watergespoelde urinoirs. De urine stroomt direct in het kanaal. Het membraan van de Afsluiter ​functioneert als ​een keerklep en beschermt het urinoir tegen lekkage van kanaalgassen.

Het ontwerp van de ​Afsluiter®, met drie flexibele en onafhankelijke flexibele lamellen, zorgt voor een veilige passing in de afvoeropening. De Af​sluiter® past perfect, zelfs bij licht ovale openingen. Met de ​Afsluiter® werd een volledig nieuwe en perfect op elkaar afgestemde sluitingstechnologie voor watervrije urinoirs ontwikkeld. Een test bij het Fraunhöfer-instituut heeft uitgewezen dat de ​Afsluiter®​ aan een veel hogere druk kan worden blootgesteld dan conventionele sifons op waterbasis.

De ​Afsluiter® kan bijna alle bekende ​technieken vervangen.​

De ​Afsluiter® is momenteel de beste afsluiting voor watervrije urinoirs. ​

Geschikt voor water​vrije urinoirs gemaakt door System-Ernst, Urinowa, Waterless, SinAqua, Falcon, Hellbrok en ​plasgoten.

De ​​Afsluiter® is een universele urinoirafsluiting voor water​vrije urinoirs. ​Het membraan is  gemaakt van een speciaal rubber en heeft een levensduur van ongeveer 12-18 duizend gebruiken. In vergelijking met watergespoelde urinoirs kunt u met de ​Afsluiter® gedurende een periode meer dan 30 kubieke meter water besparen. Het beschermt veilig tegen ongewenste geuren uit het kanaal en laat de urine nog steeds schoon en residuvrij afvoeren. Met de ​Afsluiter® heeft u geen spervloeistof of andere (oliehoudende) chemicaliën nodig.

​​Wij ​maken de belofte waar dat na het aanpassen van uw watervrije urinoirs deze probleemloos functioneren.

WAAROM UW WATERVRIJE URINOIRS AANPASSEN MET ONS SYSTEEM?
- U wilt uw watervrije urinoirs optimaal laten functioneren;​
- Geen urinelucht meer;
- ​Het onderhoud tot een minimum beperken;
- Geen verstoppingen meer;
- Geen urinesteen meer;
- Functioneert zonder geur hulpmiddelen;
- Iedereen kan het onderhoud in enkele seconden uitvoeren.

Wilt u nog meer redenen?Afhankelijk van het aan te passen model urinoir is een extra onderdeel nodig waarmee de adapter ondersteunt word.

Met onze afsluiter in combinatie met de maatadapter ​kunt u uw huidige watervrije urinoirs ​aanpassen en verzekerd zijn van een frisse en hygiënische sanitaire omgeving.
Het aanpassen van uw huidige watervrije urinoirs ​is een uiterst eenvoudige handeling die in slechts enkele minuten kan worden uitgevoerd.

De maatadapter is noodzakelijk bij het geschikt maken van de afvoeropening van uw watervrij urinoir ​​voor het correct plaatsen ​van onze afsluiter. Bij enkele urinoirs is een extra verlengstuk noodzakelijk welke de adapter ondersteunt, deze is bij de levering inbegrepen.

De maatadapter is leverbaar in 2 verschillende maatvoeringen (diameter), 108mm en 119mm, en zijn in de praktijk uitvoerig getest. ​Levensduur is 3 - 5 jaar.

Welke ​urinoirs zijn aan te passen.

Adapter 1080
-Urinoirs van BioCompact® - Urimat® - Mr.Friendly

Adapter 1190
-Falcon
​-Waterless
-SinAqua
​-Hellbrok


Geen adapter noodzakelijk, alleen de Afsluiter.
Bij alle modellen waarbij de doorsnede van de afvoeropening gelijk is aan ​85 mm (+/- 1,5 mm)  en een hoogte van minimaal 105 mm.
​-​System Ernst
-Urinowa

​-​B&L
 

Heeft u een ander model/type?
eMail ons voor de mogelijkheid.

Voorbeeld van een aangepast urinoir met de adapter.

watervrij urinoir aanpassen

​De adapterset bestaat uit:
​​- 1 adapter;
- 1 afsluiter​;

​​Prijs per set excl. BTW:   €  ​70,30
- Reinigerconcentraat​ niet bij de prijs inbegrepen.

​Is bij u de
Afsluiter Plus van toepassing, bedraagt de setprijs € 7​4,10 excl. BTW.

​Bij de urinoirs van Ernst en Urinowa zijn de adapters niet noodzakelijk en geldt
​de prijs voor een losse ​Afsluiter, zie Toebehoren.

​In onderstaande tabel geeft het type nummer de DIAMETER van de adapter aan.
De prijs is, indien noodzakelijk, inclusief de extra ondersteuning.

Typeexcl. BTW
1080€26,50
1190
Falcon, Waterless, SinAqua, Hellbrok
€ 26,50